OM INSPIRED ACTION

I Inspired Action ved vi, hvor drænende, ineffektivt og ødelæggende det kan være, at være del af et team, som ikke fungerer – vi har selv været der op til flere gange.
 

Derfor har vi gjort det til vores mission at hjælpe virksomheder med at skabe velfungerende teams, hvor medlemmerne trives og performer på højt niveau – med respekt for den enkelte og for fællesskabet.

Vi nøjes ikke med at efterlade jer med gode intentioner og flotte hensigtserklæringer. Nej, vi står for, at I får resultater, som I kan bruge til noget og som afspejler sig i jeres dagligdag – også på den lange bane.

Hos Inspired Action tager vi det bedste fra coachingens verden og kombinerer denne tilgang med vores mangeårige erfaring inden for kommunikation og processfacilitering.

På den måde sikrer vi, at I får indsigter og konkrete redskaber, som I kan implementere direkte i jeres dagligdag.  

BAG INSPIRED ACTION

Bag Inspired Action står Nanna Ravn.
Vi har desuden tilknyttet en række konsulenter som sikrer, at vi altid har de rette kompetencer til at kunne løse opgaven. 

Nanna Ravn

Stifter og Headcoach

Jeg er uddannet BA i erhvervsøkonomi og psykologi og cand.merc. MCM.

Det har givet mig et solidt, teoretisk fundament omhandlende menneskelige processer i professionelle sammenhænge.

 

Jeg har gennem mange år gjort karriere som PR- og kommunikationsansvarlig inden for NGO verdenen med særligt fokus på CSR . Dette har givet mig stor praktisk erfaring og viden om, hvad der får mennesker til at trives og hvad der motiverer os.

 

Jeg er certificeret coach og Mastercoach med speciale i teamcoaching 

(udd. godkendt af ICF – The international Coachfederation). 

INSPIRED 

 ACTION

T: 61337508

M: kontakt@inspiredaction.dk

CVR: 38740822

© 2019 by Inspired Action